Yritysesittely

Creaction Finland Oy kehittää ja myy Shuriken-toiminnanohjauspalvelua. Koemme tärkeimmäksi tehtäväksemme asiakkaidemme liiketoiminnan tukemisen. Olemme asiakkaidemme avustuksella rakentaneet Shurikenista alustan, joilla on helppoa, nopeaa ja vaivatonta pyörittää niin pientä kuin suurtakin verkko- ja kivijalkakauppaa.

Henkilökunnallamme on erittäin vahva osaaminen niin verkko- kuin kivijalkakaupankäynnistäkin. Tunnemme verkkokauppa- ja toiminnanohjausjärjestelmäohjelmistoja ja alaa laajasti. Pyöritämme Shurikenilla yhtä Suomen suurimmista verkkokaupoista, joten ymmärrämme hyvin myyjien, varastomiesten ja toimistohenkilökunnan arkisen työn haasteita. Niuhot koodaajamme ovat välillä myymälän kassalla, varastossa pakkaamassa tai tilaavat uutta tavaraa. Jos järjestelmässä on parantamisen varaa, koodataan pari päivää ja palataan sorvin ääreen, kun työkalut ovat entistäkin paremmat.

Teemme sisaryrityksessämme Idealogisticsissa ulkoistettua varastopalvelua Shurikenilla. Idealogisticsissa olemme optimoineet Shurikenin logistiikkaketjun huippuunsa. Lähetykset kulkevat varastolta asiakkaille ja myymälöihin älykkään automatiikan ohjatessa tavaravirtaa ja työntekijöiden prosesseja.

Mutta tärkeintä meille on asiakkaat! Ota Shuriken käyttöösi, niin tulet tämän huomaamaan.