Toiminnot

Shurikenissa kaikki toiminnallisuus kuuluu aina hintaan eikä lisätoiminnoista tai integroinneista laskuteta myöhemmin erikseen.

Shurikenissa on valtava määrä erilaisia toimintoja, jonka ansiosta siihen ei tarvitse liittää lisäosia. Ohjelmisto on nopea, reaaliaikainen, monipuolinen ja näppärä.


Massatyökalut
Järjestelmässä on optimoidut ja pitkälle automatisoidut monen henkilön yhtäaikaista työskentelyä tukevat varastonhallinta-, tavaran vastaanotto-, hyllytys-, keräys-, toimitus-, tulostus- ja muut massatyökalut. Varastotyöntekijä kerää ja pakkaa tyypillisesti n. 100 tilausriviä kerralla tai hyllyttää helposti lavallisia sekalaista tavaraa yhdellä kerralla.

Tuotteiden lisäys, muuttaminen, hinnoittelu ja varastosiirto voidaan tehdä yksittäin ja massassa.

Käytössäsi on myös paljon muitakin massatyökaluja tilausten, asiakkaiden, asiakasryhmien, tuotteiden yms. käsittelyä varten.

Optimoitu reklamaatioiden käsittely pitää niin henkilökunnan, tavaratoimittajat kuin asiakkaatkin koko ajan tilanteen tasalla. Sujuva prosessi minimoi käsittelyajat ja -kustannukset.

"Säästämme satoja tuhansia euroja työntekijäkustannuksina vuosittain Shurikenin tehokkaiden massatyökalujen ansiosta." [Ilkka Rajakallio, Varuste.net, toimitusjohtaja]
Kivijalkakaupan kassa
Shurikenissa on valmis kassapääte, joka hakee kuvat, hinnat ja tiedot yhteisestä tietokannasta. Kassapäätteitä ei tarvitse siis konfiguroida tai asentaa, koska ne ovat aina automaattisesti kunnossa ja ajan tasalla. Myymälällä (tai myymälöillä) ja verkkokaupalla on yhteiset reaaliaikaiset myyntien, tilausten ja tavaravirran mukaiset varastosaldot ja varaustilanne.
Varastonhallinta
Shurikenissa on sisäänrakennettu varastonhallinta ja monipuoliset työkalut erilaisia työvaiheita varten.

Ostotilaukset, tavaran vastaanotto, hyllytys, keräys, toimitus ja myymälämyynti on optimoitu erittäin tehokkaaksi. Järjestelmän nopeus ja massatyökalut varmistavat, että työn tehokkuus on ei jää järjestelmästä kiinni.

Varastotilanne on reaaliaikainen. Tilanne näkyy aina oikein kaikkialla - kun tuote myydään myymälässä, varataan netissä, saapuu varastoon tms. Ei ole enää tarvetta pitää omaa varastoa myymälälle ja verkkokaupalle. Varattujen tuotteiden myynti vahingossa on myös historiaa.

Täysautomaattiset suoratoimitukset toimittajan varastosta tuovat yrityksen kassaan ylimääräistä pääomaa.
Automaattiset ostotilaukset
Kun liiketoiminta kasvaa, ostotilausten teossa on iso työ. Shuriken osaa hoitaa ostotilausten teon puolestasi ennustamalla, mitä kannattaa tilata. Shurikenin ennustus on usein parempi kuin ihmisen tekemä. Vaikka automaattitilaamisessa on erilaisia turvamekanismeja, tilausehdotukset voi toki tarkistaa silmämääräisesti ennen kuin klikkaat tilaukset maailmalle.

Järjestelmä auttaa myös ennakkotilausten tekemisessä. Syötät vain toimittajan ennakkoerien toivotut saapumisajat ja klikkaat ennakkotilaukset matkaan. Uskomattoman helppoa eikä tule arvionti- tai huolimattomuusvirheitä!

Mieti paljonko työaikaa teillä säästyisi näiden työkalujen ansiosta!
Monta verkkokauppaa samalla logistiikalla
Shurikenissa on ainutlaatuinen ominaisuus, jonka avulla voit ylläpitää montaa eri verkkokauppaa ja / tai myymälää, joilla on yhteiset varastosaldot, tuotetiedot ja logistiikka. Asiakas ei välttämättä huomaa yhteyttä eri verkkokauppojen ja toimipisteiden välillä. Kullakin kaupalla on voi tarvittaessa olla oma ulkoasu (eri kieliversioineen), domain, uutiskirjeet, pakettikortit yms. Myös verkkokaupoissa näkyvät tuotteet voidaan määritellä sivustokohtaisesti. Usein tukkukaupalle tehdään oma sivustonsa, jossa jälleenmyyjähinnat ovat automaattisesti voimassa kirjautumisen jälkeen.

Esimerkiksi Varuste.net, Sukelluskouluaalto, Viranomaiskeskus, Viranomaiskeskus, Madventures ja Metsästyskeskus käyttävät kaikki yhteistä logistiikkaa ja tuotetietoja.
Kansainvälinen kauppa
Shuriken on loistava järjestelmä globaaliin kaupankäyntiin.

Järjestelmä tulostaa automaattisesti lähetteet, pakettikortit, kirjetarrat, CN23-tulliselvitykset ja kauppalaskut. Yhdysvaltoihin meneville toimituksille ilmoitetaan automaattisesti sisältö tullia varten. Maksu- ja toimitustavat sekä niiden hinnoittelut voi valita maakohtaisesti. Järjestelmä näyttää hinnat asiakkaiden omissa valuutoissa ja valuuttakurssit päivittyvät automaattisesti. Järjestelmä erittelee mm. Eu:n sisäiset ja ulkoiset myynnit, Ahvenanmaan myynnit sekä kolmikantakaupan.

Ulkomaantoimitukset voidaan kerätä samaan aikaan kotimaantoimitusten kanssa. Pakkaajien ei tarvitse kiinnittää huomiota siihen, että toimitukset lähtevät ympäri maailmaa, koska ne käsitellään samalla tavalla.
Uutiskirjeet
Järjestelmästä voi lähettää uutiskirjeen parilla klikkauksella. Tämä säästää aikaa ja kustannuksia, koska mailaus on ilmaista.

Järjestelmässä on helppo lähettää uutiskirjeitä tai ryhmäviestejä maililla tai tekstarilla. Uutiskirjeen saajat voidaan valita monipuolisia hakuehtoja käyttämällä. Saajiksi voidaan vaikka valita asiakkaat, jotka ovat ostaneet tiettyjä tuotteita tietyllä aikavälillä tietyllä postinumeroalueella. Mahdollisuudet ovat lähes rajattomat.
Tuotehaku
Shurikenin älykäs ja myyntimäärät huomioonottava tuotehaku on nopea ja käytännöllinen. Hyvä tuotehaku on kaikessa yksinkertaisuudessaan yksi tekstikenttä, josta asiakas löytää juuri sen mitä haluaa nähdäkin. (Testaa)

Admin-puolella tuotehakua voi halutessaan säätää kymmenien parametrien avulla ja löytyneitä tuotteita pystyy käsittelemään esim. erilaisien massatoimintojen avulla.

Lahjakortit
Shurikenin lahjakortit ovat uskomattoman käteviä ja helppokäyttöisiä.

Asiakas voi ostaa joko fyysisen tai sähköisen lahjakortin haluamallaan summalla verkkokaupasta tai myymälästä.

Lahjakortin arvoa vähennetään, kun asiakas ostaa netistä tai käyttää lahjakorttia myymälässä. Jos tilauksen summa on pienempi kuin lahjakortin arvo, jäljelle jääneen osuuden voi käyttää myöhemmin. Useita lahjakortteja tai lahjakorttien jämiä voi käyttää samaan tilaukseen tai ostokseen.

Kaikki toimii itsestään. Järjestelmä pitää tarkkaa reaaliaikaista reskontraa ja tietää koko ajan, miten paljon kullakin lahjakortilla on saldoa jäljellä.

Voit käyttää omia lahjakorttipohjiasi tai tilata meiltä edullisia valmispohjia vaikkapa vain muutaman kappaleen. Lahjakortit ovat upean näköisiä ja niitä saa tilattua myös omalla taustakuvalla.
Chat
Shurikenissa on sisäänrakennettu montaa asiakaspalvelijaa tukeva online-chat. Chatin saa päälle ja pois yhdellä klikkauksella. Nettisivujen kautta tuleviin chatteihin voi vastailla millä vaan nettiselaimella paikasta riippumatta. Chat ilmoittaa merkkiäänellä, kun asiakas lähettää uuden viestin.

Järjestelmässä on myös henkilökunnan sisäinen chat ja monipuoliset sisäiset tiedotus- ja viestintätoiminnot. Henkilökunnan käytössä on tietysti myös sähköposti- ja tekstiviestitoiminnot, joihin saa myös tilattua mm. erilaisia hälytyksiä.

Tuotepaketit
Shurikenin tuotepaketit koostuvat valitsemistasi tuotteista. Tuotepaketin tuotteet voivat olla myynnissä myös yksittäin, tuotepaketti ei "syö" yksittäistuotteiden varastosaldoja ja tuote voi olla myynnissä monessa eri tuotepaketissa. Tuotepaketit kasvattavat keskiostosta houkuttelemalla asiakasta normaalihintaa edullisemmalla hinnallaan.
Soita 09 42 890 890, niin varataan kalenterista esittelyaika. Esittely on nopea tapa tutustua Shurikeniin Helsingin Konalassa. Esittelyssä tutustumme Shurikenin toimintoihin ja näytämme, miten sillä pyöritetään suurta verkkokauppa- ja kivijalkaliikettä.