Minimoi työntekijäkulusi ja työskentele älykkäästi

Olemme asiakkaidemme avustuksella rakentaneet Shurikenista alustan, jolla on helppoa, nopeaa ja vaivatonta pyörittää niin pientä kuin suurtakin verkko- ja kivijalkakauppaa, myymäläketjua, tukkukauppaa tai näiden yhdistelmää.

Shuriken on skaalautuva, helppokäyttöinen, edullinen, älykäs ja monipuolinen järjestelmä, jonka ansiosta työskentely tehostuu huomattavasti. Ohjelmistoon integroidut ratkaisut synnyttävät kauppiaalle monenlaista lisätuloa ja -säästöä. Shurikenissa ei ole rajapintoja eri osioiden välissä. Kaikki tiedot säilytetään samassa tietokannassa, jonka vuoksi esim. tuotetiedot ja varastosaldot ovat aina reaaliaikaisia kaikkialla eikä vika-alttiita tiedonsiirtoja eri osioiden välillä tarvitse tehdä.


Shuriken arkipäivän työkaluna

Olemme keränneet alle tärkeimmät toiminnanohjausjärjestelmältä jokapäiväisessä työskentelyssä vaadittavat ominaisuudet. Kerromme myös, miten Shuriken vastaa kuhunkin haasteeseen.

Nopeus
Shuriken on häikäisevän nopea verkkokauppa- ja toiminnanohjausjärjestelmä (kokeile itse). Asiakkaat ja henkilökunta luonnollisesti arvostavat nopeutta, mutta myös hakukoneoptimoinnissa sivujen latautumisnopeus on yksi tärkeimmistä kriteereistä.

Shuriken on kokonaisvaltainen ja helppo työkalu. Se nopeuttaa ja tehostaa merkittävästi eri työvaiheita ja vähentää työvoiman tarvetta.


[Verkkokauppias Joni kommentoi Shurikenia käyttävää Varuste.net-nettikauppaa Verkkokauppiaat-facebook-ryhmässä]

"Sanoisin että nopeimmat sivut mitä hetkeen olen nähnyt."
[Juha P. kommentoi Shurikenin nopeutta Verkkokauppiaat-facebook-ryhmässä]
Laatu
Nopeuden lisäksi olemme panostaneet kovasti eri toimintojen laatuun ja helppokäyttöisyyteen. Koodarimme työskentelevät itsekin välillä kassalla, myymälässä ja varastossa. Omakohtaisen kokemuksen ansiosta he ovat osanneet rakentaa työkaluista nopeita, monipuolisia ja käytännöllisiä. Kaikki on pitkälle automatisoitua, helppokäyttöistä ja näppärää.
Skaalautuvuus
Shuriken skaalautuu isoonkin kaupankäyntiin. Olemme alusta alkaen rakentaneet erittäin tehokkaan välimuistituksen, jonka vuoksi suurenkin kaupan palvelinkuorma pysyy minimaalisena. Olemme asentaneet servereille parhaat, nopeimmat ja turvallisimmat ohjelmistot.

Järjestelmä pysyy ripeänä myös ruuhka-aikoina, kun sivujen toimintoja käyttää samanaikaisesti iso määrä asiakkaita, tavaratoimittajia sekä myymälä-, kassa-, toimisto- ja varastohenkilökuntaa.
Monikanavaisuus
Taloudellisesti ei ole aina järkevää pitää verkkokaupalla ja myymälällä omaa varastoa. Shurikenilla on tehty jo kymmenen vuotta monikanavaista kauppaa tyylikkäästi ja ilman kompromissejä.

Varastosaldot ja varaustilanne ovat aina ajan tasalla niin netissä kuin myymälässäkin. Käytössä voi olla useita kassoja ja maksupäätteitä eri myymälöissä ja messuilla ja kaikki myynnit, varastosaldot ja rekisteröityvät samaan tietokantaan livenä! Raportit voi ajaa tietysti myymälöittäin, kassoittain yms.

Helppo kassanlaskenta jättää parhaat vaihtorahat seuraavalle vuorolle ja vähentää laskuvirheitä ja muita kassan ongelmatilanteita.
Monipuolisuus
Shuriken on yhtenäinen ohjelmisto, jossa kaikki osat ovat heti asiakkaan käytössä. Shurikenissa ei ole myöhemmin ostettavia lisämoduuleja ja -toimintoja. Järjestelmässä on paljon uniikkeja toimintoja ja työkaluja, mutta sitäkin tärkeämpää on työkalujen korkea laatu, monipuolisuus ja helppokäyttöisyys. Olemme pyrkineet automatisoimaan kaikki isot ja / tai usein toistuvat työt ja jättämään pois ylimääräiset työvaiheet. Lukuisat tietojen massakäsittelytyökalut vähentävät turhauttavaa mekaanista klikkailua.

Innovaatiorahoittaja Tekes tukee Shurikenin kehitystyötä.

Markkinointikuvat
Verkkopohjaisuus
Shuriken toimii netissä pilvipalveluna. Asiakas ei tarvitse teknistä osaamista vaan me vastaamme, että sivut ovat nopeat, luotettavat, tietoturvalliset ja helppokäyttöiset. Järjestelmän kaikkia toimintoja voidaan käyttää paikasta riippumatta tavallisella nettiselaimella esim. myös kotisohvalla pädillä tai kännykällä. Varmuuskopioimme tiedot päivittäin.

Järjestelmämme kehittyy nopeasti ja päivitämme sitä yleensä monta kertaa päivässä. Meillä on käytössä ainutlaatuinen kaksivaiheinen testausympäristö, jonka vuoksi järjestelmä on erittäin vakaa. Kaikki uudet ominaisuudet ja päivitykset ovat aina automaattisesti heti käytössäsi ilman lisäkuluja.
Reaaliaikaisuus
Kaikki tieto järjestelmässä on ajantasaista. Erillisten ohjelmistojen ja moduuleiden rajapintojen välisiä ajoja, päivityksiä ja odotusaikoja ei ole. Raporteissa ja työkaluissa yhdistyvät saumattomasti ja reaaliaikaisesti varasto-, myynti-, tilaus-, lasku- yms. tiedot.
Helppokäyttöisyys
Shuriken on erittäin helppokäyttöinen. Voit alkaa suoraan hommiin!

Ilmaisessa peruskoulutuksessa kerromme tehokkaimmista tavoista käyttää Shurikenia ja neuvomme tärkeimmissä erikoistoiminnoissa. Lisäksi käytössäsi on ilmainen puhelin- ja sähköpostituki. Autamme mielellämme kaikenlaisissa kysymyksissä ja kehitämme järjestelmää asiakkaiden toiveiden mukaan.

Ja mikä ehkä vielä tärkeämpää - Shurikenin käyttö on helppoa myös asiakkaillenne.

Markkinointikuvat
Hakukonenäkyvyys
Shurikenin hakukonenäkyvyys on optimoitu huippuunsa. Googlen ehkä tärkein kriteeri on sivujen nopeus ja Shuriken on tässä ykkönen. Myös muut hakukoneoptimointikriteerit on hiottu vimpan päälle ja siksi Shurikenilla tehdyt sivut rankkautuvat Googlessa erittäin korkealle. Autamme asiakkaitamme myös Adwords-mainonnassa monella eri tavalla.

Markkinointikuvat
[Lähde: ViljarShopin facebook-sivut]

Markkinointikuvat
[Lähde: Lemmikkitukun yrittäjä Shuriken-kauppiaiden facebook-sivuilla]
Turvallisuus
Käytämme serverillämme Linux-käyttöjärjestelmää mm. sen ylivertaisen tietoturvan takia. Emme talleta palvelimelle salasanoja, luottokorttitietoja tms. arkaluonteista tietoa.

Otamme asiakkaidemme tiedoista täydellisen varmuuskopion päivittäin ja testaamme myös, että tietojen palauttaminen onnistuu.

Käytämme edistyneitä tietoturvallisia ohjelmointitekniikoita ja siirrämme tietoa verkossa aina salattuna.

Turvallisuus on meille prioriteetti numero yksi!
Kustannustehokkuus
Yksi Shurikenin tärkeimmistä eduista on sen tuomat kustannussäästöt.

Suurimmat säästöt syntyvät työajan säästöstä. Pitkälle optimoidut, monipuoliset ja nopeat työkalut vähentävät tarvittavan työvoiman määrää merkittävästi. Massa- ja automaatiotyökalut säästävät paljon aikaa, kun usein toistuvat tai monimutkaiset työvaiheet helpottuvat tai jäävät pois.

Suoria säästöjä syntyy maksuttomista uutiskirjeiden lähettämisestä, varastomäärien ja tavaratilausten optimoinnista sekä lukuisista toiminnoista, mitkä muissa järjestelmissä joudutaan ostamaan moduuleina.

Välittömiä tuloja syntyy myynnin ja mm. hakukonenäkyvyyden ja konversion parantumisesta sekä tarjousten läpimenon parantumisesta. Myös fiksusti toteutetut lahjakortit, tuotepaketit, hakutoiminnot ja monet muut ominaisuudet parantavat myyntiä suoraan.

Uskomme vilpittömästi, että Shuriken on taloudellisesti järkevin valinta useimmille Suomalaisille verkkokaupoille ja myymälöille.
Edullinen hinta
Shurikenissa ei ole käyttöönottomaksua.

Sivuston ulkoasun voi tehdä itse tai käyttää valmista teemaa. Paras lopputulos yleensä kuitenkin saadaan, kun huippugraafikkomme suunnittelee sivuston yleisulkoasun yhteistyössä asiakkaan kanssa. Responsiivisen layoutin suunnittelusta ja toteutuksesta laskutamme yhteensä 900 €. Lisäksi perimme edullisen asiakaskohtaisen proviision.

Emme veloita lisenssimaksuja vaan voit käyttää järjestelmää niin monella laitteella kuin haluat ja perustaa omat käyttäjätunnukset jokaiselle työntekijälle.

Vuokraamme työntekoa nopeuttavia tietokonepaketteja kassapäätteiksi, pakkaamoon ja myymälään.