Kenelle Shuriken sopii?

Kasvuyritykselle

Shuriken sopii parhaiten kasvavalle tai nopeaa kasvua hakevalle yritykselle. Shuriken skaalautuu suureenkin kaupankäyntiin ja monipuoliset ominaisuudet ja massatyökalut säästävät paljon työaikaa. Kauppalehti valitsi muutama vuosi sitten Shurikenia käyttävän Varuste.netin (liikevaihto n. 50 M € / 2022) Suomen toiseksi nopeiten kasvavaksi yritykseksi. Black Fridayna Varuste.net teki yhden päivän aikana 1,3 M € liikevaihdon.

Varuste.net


Monikanavaiseen kauppaan

Shuriken on omiaan yhdistetyssä verkko- ja kivijalkakaupankäynnissä. Monivarastopaikat kertovat reaaliajassa tuotteiden saldot, sijainnit ja varaustilanteen. Koska kaikki tieto säilytetään vain yhdessä tietokannassa, tuote-, hinta-, kuva- ja muut tiedot ovat aina automaattisesti ajantasalla niin kassalla, verkkokaupassa kuin varastossakin.

Erilaiset siirtolistat ja muut työkalut varmistavat, että netissä tilattu tuote kerätään pois myymälästä, ettei sitä myydä vahingossa asiakkaalle.

Monimyymäläympäristössä eri myymälöiden varastosaldot ovat koko ajan kaikkien nähtävillä. Järjestelmä tekee keräyslistoja, jotta tavarat osataan siirtää oikein eri myymälöiden ja varastojen välillä.

Shuriken tukee globaaleja toimituksia ja pakettikortit, vientiselvitys- ja CN23-lomakkeet tehdään automaattisesti. Ulkomaisten toimitusten tekeminen on pääsääntöisesti yhtä vaivatonta kuin kotimaistenkin.

Esimerkkejä yrityksistä, jotka käyttävät Shurikenia monikanavaiseen kaupantekoon:

Bas-Shop
Erätukku
Hipposport
Hobbyfactory
Hot Lips
InDeco
Jatan aitta
Jorolandia
Kosute
Kurestore
Levyikkuna
Linctus
OMA Puoti
Paapo
Parkourkeskus
Pielisen Kaluste
Riikka-piikka
Sisustus Laventeli
Skate Shop
Suutarimestari Ville
Team Laine
Urheilulinna
Vapaa-aika.com
Zicos


Pienelle ja suurelle

Proviisiopohjaisen hinnoittelun ansiosta Shuriken on kiinnostava vaihtoehto niin pienelle kuin suurellekin kaupalle. Aloituskustannukset ovat todella pienet, koska haluamme saada asiakkaiksemme kasvuyrityksiä jo varhaisessa vaiheessa. Suurille ja keskisuurille yrityksille tarjoamme houkuttelevaa erikoishinnoittelua. Lopullinen hinta riippuu asiakkaan kaupankäynnin luonteesta.

Esimerkkejä kasvavista Shurikenia käyttävistä yrityksistä:

Auta hevosta
Barivita
Diamond Bikes
EW Dive
Formal Brand
Helmimaailma
Hevoskeksinnöt
Hiomakivi
Karkelokauppa
Laukkanen Motorsport
Kemin Lemmikkitukku
Lasten 24
Levin Lemmikkitarvike
Luxini Crystals
Medi 10
Mikropiste
Pub Ludvig ja Solmu Pub
Retropelitarvike
Suomen Kala-auto
Stardust Family
Talotuote


Tukkukauppiaalle

Shuriken on erityisesti tukkukauppiaiden suosiossa.

Tukkuhinnoittelu onnistuu helpoilla työkaluilla, jolla voidaan muutamassa minuutissa luoda monipuolisia hinnastoja ja hinnoittelumalleja suurillekin tuote- ja asiakasmäärille. Asiakkaita on helppo ryhmitellä, antaa erilaisia maksuehtoja ja alennusryhmiä. Uudet tuotteet tukkuhinnoitellaan automaattisesti määriteltyjen sääntöjen mukaan, mutta tietysti myös tuotekohtainen hinnoittelu on mahdollista.

Yhteistyöyrityksemme PolarPro tarjoaa erittäin laadukasta, nopeaa ja edullista ulkoistettua varastopalvelua. PolarPro käyttää samaa järjestelmää, joten ulkoistetun varaston varastotilanne, tavaravirta sekä muut tiedot ja yksityiskohdat ovat aina reaaliaikaisena myös sinun nähtävilläsi.

Myös verkko-, tukku- ja kivijalkakauppayhdistelmä pelittää Shurikenilla mukavasti. Järjestelmässä on useita helppoja tapoja myydä samaan aikaan tukku- ja yksityisasiakkaille. Kaupalle on helppo tehdä oma sivustonsa tukku- ja yksityisasiakkaille.

Esimerkkejä Shurikenia käyttävistä tukkukauppiaista:

Etherma Skandinavia Oy
Fantasy Nails
Home of beauty
Iloaskel (kuluttajakauppa) ja varvassukat.fi (tukkukauppa)
Natural Movement (kuluttajakauppa), Joe Nimble (brändikauppa) ja Paljasjalkatukku (tukkukauppa)


Multistore-kauppiaille

Shurikenilla voit myydä samoja tuotteita monessa eri verkkokaupassa ja myymälässä. Kaupoilla voi olla yhteiset osto- ja myyntitilaukset, logistiikka, tuotetiedot, keräystoiminnot yms. Kunkin kaupan valikoima ja hinnoittelu on vapaasti päätettävissä riippuen siitä, onko kyseessä kuluttaja-, tukku- vai brändikauppa. Hinnoittelu voi olla myös asiakas- tai ryhmäkohtaista.

Esimerkkejä yrityksistä, jotka myyvät Shurikenilla samoja tuotteita monessa kaupassa:

Aalto Group Oy, Metsästyskeskus, Sukelluskouluaalto, Varuste.net ja Viranomaiskeskus
ViljarShop ja ViljarPets
Medi10 ja Rintapumppu.fi


Kauppiaille, jotka eivät ole tyytyväisiä nykyiseen järjestelmäänsä

Shuriken on ehkä parhaimmillaan kauppiaille, joilla on laaja kokemus erilaisista verkkokauppajärjestelmistä. Shurikenin nykyaikainen ulkoasu, yksityiskohtaisuus ja monipuoliset toiminnot yllättävät laajuudellaan ja kattavuudellaan. Massatyökalut alentavat henkilöstökuluja merkittävästi liiketoiminnan kasvaessa. Jos nykyisen alustanne hitaus tai robottimaiset työvaiheet tuskastuttavat, Shuriken saattaa hyvinkin olla teille oikea järjestelmä.

Frakkipalvelu NAM on Suomen suurin miesten juhlapukujen vuokraaja. Namissa on käytössä niin Shurikenin vuokravarausjärjestelmä, nettisivut, nettikauppa, myymälän kassatoiminnot kuin muutkin työkalut.

Made in Finland Shop myy ainoastaan dropshippingillä eli suoratoimituksena tavaratoimittajien varastoista huonekaluja ja sisustustuotteita ympäri maailmaa.

Nallen kylpyhuoneet ja saunat halusi nopeimmat ja myyvimmät sivut, jotta sivu saatiin nousemaan hakukonetuloksissa mahdollismman korkealle ja sitä kautta paljon tarjouspyyntöjä.


Kenelle Shuriken ei sovi

Shuriken on omiaan yrityksille, joilla on hyvä kasvutahto- ja potentiaali ja / tai tarve pienentää työvoimakustannuksia. Emme suosittele Shurikenia pienille yrityksille, joille kasvaminen ei ole tärkeää.

Shuriken ei myöskään ole paras valinta, mikäli ainoa valintakriteeri on pienet käyttökustannukset. Markkinoilta löytyy paljon ilmaisia tai halpoja järjestelmiä, joista saa ajan ja kohtuullisen osaamisen avulla rakennettua ihan hyvän verkkokaupan. Esim. Magento, MyCashFlow, Shopify, WooCommerce.

Soita 09 42 890 890, niin varataan kalenterista esittelyaika. Esittely on nopea tapa tutustua Shurikeniin Helsingin Konalassa. Esittelyssä tutustumme Shurikenin toimintoihin ja näytämme, miten sillä pyöritetään suurta verkkokauppa- ja kivijalkaliikettä.