Avoimet työpaikat

Me Creaction Finlandilla kehitämme omaa monipuolista verkkokauppajärjestelmää, joka toimii myös niin kivijalkakaupassa kuin globaalissa kaupankäynnissäkin. Etsimme nyt työkaveriksi koodaria ylläpito- ja kehitystyöhön.


Me

Olemme kiva ja rento 7 hengen koodariporukka Helsingin Konalassa. Ylläpidämme ja rakennamme itse kehittämäämme Shuriken -verkkokauppa- ja toiminnanohjaussysteemiä, joka on nöyrästi ilmaisten maailman nopein.

Meillä on asiakkaana n. 30 suomalaista kauppaa. Suurin asiakkaamme on Varuste.net (liikevaihto n. 30 M€), jonka kanssa meillä on yhteiset toimitilat. Se on aika kätsyä, koska testailemme usein uusia toimintoja ja ominaisuuksia Varuste.netin varastossa ja myymälässä ennen, kun laitamme ne liveksi. Vaikka olemmekin itsenäinen yritys yhteistyömme Varusteen kanssa on tiivistä. Käymme usein kuokkimassa Varusteen tapahtumissa ja hyödynnämme surutta muitakin Varusteen luontaisetuja.

Meillä on upouudet toimitila ja pääasiassa teemme työt toimistolla. Aina joku on täällä toimistolla ja meistä on mukava autella sinua.


Työ

Työ on olemassa olevien toimintojen parantelua ja uusien koodaamista.

Työvälineinä on php, react, git, mariadb, linux, nginx ja docker. Arvostamme ergonomiaa ja laadukkaita tehokkaita työkaluja.

Duuni on hyvin vapaata ja rentoa. Saa mennä, tulla ja lomailla aika lailla about miten huvittaa. Tärkeintä on, että homma toimii.

Työaika on kokopäiväinen, mutta myös lyhennetty tai aluksi osa-aikainen on ok.


Sinä

Voit olla alan opiskelija, juuri valmistunut tai kokenut koodari. Sinulla ei tarvii olla kokemusta juuri meidän käyttämistä tekniikoista. Tärkeintä, että on sinulla on intoa koodaamiseen.

Juttelemme aina suomeksi ja vaadimme hakijalta natiivitason suomen taitoa. Myön englannin lukemisen ja kirjoittamisen pitää sujua.


Tarjoamme

Mukavan, suvaitsevaisen, avuliaan ja positiivisen työyhteisön.

Monipuolisen työn kivassa ja kasvavassa porukassa.

Matalan byrokratian työpaikan, jossa työntekijöistä pidetään hyvää huolta.

Monipuoliset työsuhde-edut.

Ison työmaan, jossa ei hypitä projektista toiseen ja työn vaikutukset ovat hyvin konkreettisia.

Hyvän palkan - maksamme sen mitä pyydät.

"Creaction haluaa olla innostava, avoin, eettinen ja vapaa työympäristö, jossa on inspiroivaa ja hauskaa tehdä töitä. Työnantaja tekee aina parhaansa, että kaikki sen työntekijät kokevat työnsä erittäin innostavaksi ja merkitykselliseksi. Creactionin tulee olla työpaikka, jonka työntekijät voivat olla monella tavalla ylpeitä työnantajastaan ja Shurikenista."


Mitens edetään?

Laittele vapaamuotoinen työhakemus ville@creaction.fi tai soittele +358 45 1332 832 niin kerron lisää.

Ystävällismielisin terveisin,
Ville Jungman & muu porukka