Avoimet työpaikat

Moikka

Meillä on kiva ja rento 6 hlö koodariporukka Varuste.net -outdoor-kaupassa Konalassa. Väsäillään täällä Shuriken -verkkokauppa- ja toiminnanohjaussysteemiä, jota käyttelee n. 30 firmaa Suomessa.

Haetaan uutta koodaria meille työkaveriksi. Työaika on kokopäiväinen, mutta myös lyhennetty tai aluksi osa-aikainen on ok.

Duuni on hyvin vapaata ja rentoa. Saa mennä, tulla ja lomailla aika lailla miten huvittaa. Tärkeintä on, että homma toimii. Meitä on 3 yliopistolla opiskelemassa käynyttä täällä (vain yksion vissiin valmistunut) ja 3 muuta tyyppiä.

Järjestelmään sisältyy verkkokauppa, kivijalkamyymälän kassajärjestelmä sekä varastonhallinta ja miljoona muuta ominaisuutta. Muutaman päivän alkuperehdytys ja järjestelmään tutustuminen tapahtuu käytännön töissä Varuste.netin varastossa ja myymälässä, jonka jälkeen aletaan esim. koodaamaan perehdytyksessä käytettyjä työkaluja paremmaksi tai jotain.

Työn sisältö on aika pitkälti uusien toimintojen lisäilyä järjestelmään ja vanhojen parantamista. Tai sitten voi vaikka keskittyä enemmän laite-, ulkoasu- tai muuhun puoleen. Työkaluina on lähinnä Linux, nginx, MariaDB, git ja PHP. Juuri nyt menossa on mm. siirtyminen pilveen (Docker & Kubernetes).

Hakijalla ei tarvii olla kokemusta juuri meidän käyttämistä tekniikoista. Tärkeintä, että on intoa koodaamiseen ja pystyy oppimaan nopeasti uusia asioita. Palkka sop. muk.

Jos tällanen kiinnostaa, laittele CV ville@creaction.fi. Voit myös soitella mulle 045 1332 832 / Ville, niin pääset vähän tarkemmin kärryille mistä on kyse ja voidaan vaikka sopia tapaaminenkin, jos molemmista siltä tuntuu.

Ystävällismielisin terveisin,
Ville Jungman & muu porukka