Toimituskulut eivät ole ulkomaankaupan este


Ulkomaankauppa by Ville J., 9.7.2023
Kun kokonaisuus on fiksusti mietitty, toimituskulut eivät ole ongelma ulkomaankauppaa tehdessä.


Hyvä sopimus

Meidän kauttamme saatte Postin erikoissopimuksen, jonka hinnat on halvempia kuin muilla markkinoilla olevilla toimijoilla. Tarjoamme tätä sopimusta vain Shuriken-kauppiaille. Olemme neuvotelleet todella hyvät hinnat myös ulkomaille.


Toimituskulut ja rajat

Shuriken-kauppiaan ei tarvitse tehdä mitään ulkomaankauppaa aloittaessaan.

Fiksut maakohtaiset toimituskulut ja ilmaisten toimitusten rajat on valmiiksi määriteltynä. Postin rajapinta ja muut asetukset on toiminnassa. Toimituskulut on määritelty siten, että ne ovat houkuttelevat asiakkaalle, mutta kauppias tekee voittoa myös ulkomaantilauksista. Kauppias voi toki halutessaan muutella toimituskuluja.


Miten optimoidaan toimituskuluja?

Ihan pienellä kaupalla on kohtuuttomasti vaivaa käyttää montaa kuljetusfirmaa.

Postilla pärjää Euroopassa moniin maihin hyvin. Se on kuitenkin joihinkin maihin kallis. Kun ulkomaanpaketteja alkaa olemaan kymmeniä viikossa, toimituskuluja saadaan mukavasti pudotettua, kun otetaan mukaan toinenkin kuljetusyhtiö. Kun kauppa alkaa käymään EU:ssa, on aika lähteä laajantamaan sen ulkopuolelle. Kolmella kuljetusyhtiöllä pystyy tarjoamaan hyvät toimituskulut globaalisti. Kun liikevaihtoa on useampi miljoona, kannattaa harkita muidenkin kuljetusyhtiöiden lisäämistä. Tietysti Suomen toimitustavat (Posti, Matkahuolto, Scheker ym.) on prioriteettinä yleensä ykkösenä, mutta tässä artikkelissa ei oteta kantaa niihin.

Shurikenin ohjesivustolla on selkeät neuvot siitä, mitä kuljetusyhtiöitä kannattaa ottaa Postin lisäksi - ja missä järjestyksessä. Näitä asioita mietitään usein kauppiaiden kanssa yhdessäkin.

Miten myydään isosti maailmalle

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Shurikenin kieliversiot

Shuriken-kaupassa on oletuksena asiakkaan valittavissa 20 eri kieliversiota. Esim. Natural Movementilla on valittavissa mm. japani vaikka kauppias ei osaa sanaakaan japania. Mikäli osaat hyvin jotakin käytössä olevaa kieltä, voit käydä tutkimassa käännösten laatua. Natiivita...

Miten myydään isosti maailmalle

Globaali myynti on suomalaiselle verkkokauppiaalle peikko. Monta asiaa pitää olla kohdallaan tai kauppa ei käy. Vastoin yleistä käsitystä, suomalainen kauppias pystyy kilpailemaan hinnoilla ja valikoimalla ulkomaisten kauppiaiden kanssa ja myymään maailmalle isosti. Alla on pan...